SAUNA JA VIRKISTYS

Rantasaunat

Kirkkaan Kivilammen rannalla on kaksi hirsistä saunaa pukuhuoneineen. Pienempi rantasauna on hotellivieraiden käytettävissä maanantaista torstai-iltaan. Molempia saunoja voi varata erilaisiin virkistys- ja juhlatilaisuuksiin.

Isolla saunalla on erikseen saunat naisille ja miehille sekä takkatila joka soveltuu niin kokouksiin kuin vapaamuotoiseen illanviettoon. Saunan juhla/kokoustila on uudistettu alkuvuodesta 2017. Isoon saunaan mahtuu yhteensä 40-45 henkilöä. Pieneen saunaan mahtuu saunomaan 6-10 henkeä ja myös pienemmällä saunalla on oleskelutila. Saunajuomat ja -purtavat tilauksesta ravintolastamme. Saunailta päättää loistavasti myös onnistuneen kokouspäivän! Ison rantasaunan yhteydessä on vuokrattavissa myös iso XXL- palju joka lämmitetään tilauksesta mukavan lämpöiseksi.

Rantasaunoilta pääsee omalta laiturilta tai hiekkarannalta uimaan kirkasvetiseen lampeen. Talvella voidaan järjestää avantouintimahdollisuus.

Ota yhteyttä ja teemme juuri sinulle sopivan tarjouksen!

Kota

Tunnelmallinen kota on varattavissa tilaisuuksiin ja sopii erinomaisesti esimerkiksi saunaillan yhteyteen. Kotaan mahtuu 15 henkilöä ja pihapiirissä on lisäksi pöytäryhmä. Kotaan järjestetään toiveiden mukainen ruoka- ja juomatarjoilu ravintolasta ja kodassa voi valmistaa vaikkapa loimulohta.

Minigolf

Kesäisin Lepolammella on mahdollisuus myös pelata 12-reiän minigolfradalla.

Muut aktiviteetit

Luonnossa liikkuminen: Sekä hotellin maastossa, että läheisessä Nuuksion kansallispuistossa voit mm. ulkoilla, pelata, uida, kalastaa, patikoida, retkeillä ja marjastaa
Lasten leikkipaikka
Soutuvene
Biljardipöytä