JUHLAT JA KOKOUKSET

Juhlat & tilaisuudet

Lepolammen viihtyisä ja tunnelmallinen ravintola tarjoaa eväät hauskaan iltaan järvimaisemissa. Erilaiset juhlat, esimerkiksi häät, syntymäpäivät ja sukutapaamiset, ovat erikoisalaamme.

Lepolammella on hyvät puitteet viettää:
Syntymäpäivä- ja sukujuhlia
Hääjuhlia
Pikkujouluja
Kokouksia, konferensseja ja koulutuspäiviä
Saunailtoja kirkasvetisen Kivilammen rannalla
Yritysten, yhdistysten ja seurojen virkistystilaisuuksia

Varattavissa ravintolatila jopa 130 hengelle.

Hotelli Lepolampi Juhlamenut & Viinit 2020-2021

Räätälöimme menut toiveidenne mukaan.

Virkistykseen sopivat kota, minigolfrata sekä pieni että iso rantasauna, joissa voidaan järjestää 4 – 45 hengen tilaisuuksia. Ohjelmapalvelujen tuottajat suunnittelevat ryhmille myös muuta ajanvietettä kuten petanqueta, mölkkyä, tikanheittoa ja sulka- ja lentopalloa. Hotelli sijaitsee Nuuksion kansallispuiston lähettyvillä.

Hääjuhlat

Hotelli Lepolammella on upeat puitteet viettää häitä niin kesällä kuin talvellakin. 130 hengen juhlatilasta avautuu suora näkymä lammelle. Hääjuhlaa voi viettää myös terassilla, nurmikentällä ja rannassa.

Voitte valita tyyliinne sopivan illallisen noutopöydästä tai pöytiin tarjoiltuna. Juhlamenuiden hinnat alkaen 49€ henkilö. Kun aikuisia vieraita on kesäaikaan yli 70 ja muina aikoina yli 50 henkeä, juhlatila yksityistilaisuutena sisältyy hintaan. Lisäksi sisältyvät:
Tila, henkilökunta ja siivous
Juhlat klo 24:00 asti (lisätunnit erikseen sovittuna)
 Drinkkibaari (omakustanteinen tai avoin baari)
 Hyvä äänentoisto, videotykki ja -kangas
 Järvelle avautuva terassi ja piha

Hotelli Lepolampi Juhlamenut & Viinit 2020-2021

Räätälöimme menut toiveidenne mukaan. Mahdollisuus myös tarjoilla iltapalaa vieraille alkaen 14 €/hlö.

Viinit ja muut juomat veloitetaan erikseen tilauksen ja kulutuksen mukaan. Mahdollista tilata viinejä ravintolan kautta myös viinilistan ulkopuolelta. Pidätämme oikeuden muutoksiin juomien hinnoissa.

Hotellilla yli 70 huonetta juhlavieraille sekä kaksi sviittiä. Runsas aamupala on hieno päätös hääjuhlille ja sisältyy huoneiden hintaan.

Lisäpalvelut (hinnoitellaan erikseen toiveidesi mukaan)
Hääauto ja kuski: Valkoinen Tesla Model X, Daimler vuosimallia -62, Bentley Continental GT, Mercedes Bentz SLC -72. Auton ja kuskin hinta hääparille 290€ kahteen käyttötuntiin saakka ja 0,90€/km. Alkava lisätunti 49€/h.
Somistus
Bändejä, dj, ja muita esiintyjiä
Valotekniikkaa ja tunnelmavalaistusta
Aamusauna rantasaunassamme
Erillinen häävastaanotto / cocktail-tilaisuus

Hotellin läheisyydessä kaunis Haapajärven puukirkko, jonne matkaa hotellilta 7km

Kokoukset

Lepolammen monipuolisista vaihtoehdoista löytyy varmasti sopiva tila onnistuneelle kokoukselle. Kokoustiloja on yhteensä 200 henkilölle, aina tunnelmallisesta takkatuvasta tehokkaaseen konferenssitilaan. Erikokoisia kokoustiloja on viisi ja joista saa ryhmätyötiloja kolme. Kaikissa tiloissa on ajanmukainen AV-varustus.
Kokouspäivä huipentuu iltaan hotellin ravintolassa ja saunassa, jonka jälkeen yövytte viihtyisissä huoneissamme. Aamulla nautitte aamiaisen noutopöydästämme. Näin kokous jatkuu onnistuneesti myös seuraavana päivänä.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja kysy lisää kokousvaihtoehdoista.
puh: 010 324 4840
myynti [a] lepolampi.fi

Olethan yhteydessä, niin järjestämme kanssasi ikimuistoisen tapahtuman!